Arrossades

Nova web Arrossades de la Tieta Rosa

A Arrossades de la Tieta Rosa estrenem nova web! Amb un disseny actual i modern, sense perdre la nostra filosofia popular. A mesura que aneu llegint els diferents apartats anireu observant la nostra forma de treballar.

Ja des dels inicis d’Arrossades, la nostra tieta ha oferit àpats populars per a grups i colles. Trenta anys després, ha transmès tot el seu coneixement a un jove equip amb moltes ganes de treballar i al qui apassiona la seva feina. Sense perdre mai el nostre objectiu, oferir una cuina casolana, catalana i de cuidada elaboració.

A Arrossades sempre cuidem fins l’últim detall de cada càtering que preparem, des dels menús fins als espais, decoració i ambient. Tot ho fem per a que us sentiu com a casa!

Els nostres menús són molt variats perquè puguin encaixar amb qualsevol esdeveniment. Des de menús familiars a càterings per empreses i casaments.

Els productes que utilitzem sempre són naturals i de proximitat. Demanem als nostres proveïdors els millors productes i de la millor qualitat.

Us portem el vostre càtering a on feu la vostra celebració. Anem per totes les comarques de Girona, Barcelona, Costa Brava… i si cal també ens podem desplaçar a altres zones.

Què us ve de gust? Un arròs negre, una paella de verdures, un arròs amb salsa de tomàquet, un arròs rossejat amb all i oli a l’Estil Tieta Rosa. O potser preferiu una arrossada? En fem de molts tipus, de peix de carn… I què millor que una bona carn a la brasa per acompanyar una arrossada o una fideuada. Però també tenim més plats, com amanides, escudella de galets, calamars farcits, llegums estofades…

 

Web Arrossades Tieta Rosa

 

Tens una celebració o esdeveniment en breu? Vols que t’assessorem en el millor menú, ambient, espai…? Per a qualsevol dubte o consulta que tinguis, contacta amb nosaltres.

Sorry, the comment form is closed at this time.